Enoturisme

Visites guiades teatralitzades

Visiteu el nostre celler d’una manera diferent! Ara teniu la oportunitat de poder gaudir d’una visita guiada molt especial de la mà de la Sra. Maria, una veïna d’Espolla que coneix molt bé el Celler Cooperatiu. Durant la visita podreu apendre com fem el vi, descobrir les nostres insta.lacions, conèixer la nostra història, escoltar moltes anècdotes, tastar els nostres vins i passar una bona estona.

Si esteu interessats en aquesta activitat, ompliu el formulari amb les vostres dades i marqueu l’opció “Visita teatralitzada” i contactarem amb vosaltres el més ràpid possible per confirmar la reserva. Tot i així, i per gestionar millor les reserves, us demanem si ho podeu fer amb mínim 48h d’antel·lació. Les visites es fan els diumenges a les 11:00 excepte durant els mesos de setembre i octubre i es poden compaginar amb els Esmorzars Rurals de Tramuntana.

  El teu nom (obligatori)

  Telèfon (obligatori)

  El teu email (obligatori)

  Nº de persones (obligatori)

  Quin dia voleu venir (obligatori)

  Trieu una opció (obligatori)

  Com heu tingut coneixement de la visita?

  Observacions

  He llegit i accepto la vostra política de privacitat.

  Aquesta web fa servir cookies
  Utilitzem cookies per assegurar-nos que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.